Voetbal4u.com

Duitsland ‘West Ham en Newcastle azen op Wout Weghorst’

Zowel West Ham United als Newcastle United zijn geinteresseerd in Wolfsburg-spits Wout Weghorst. Met dit nieuws pakt het medium The Athletic uit.

Weghorst scoorde dit seizoen twintig keer in 33 Bundesliga-duels. Daarmee dwong hij niet alleen een plekje in de EK-selectie van het Nederlands elftal af, maar ook de interesse van de Premier League-clubs. De teams van managers Steve Bruce en David Moyes zijn allebei op zoek naar een nieuwe nummer negen. West Ham heeft met Michail Antonio slechts één spits in huis, terwijl Newcastle een aanspeelpunt zoekt naast de beweeglijke Callum Wilson.

Volgens The Athletic is de vraagprijs van Wolfsburg al bekend. De Engelse clubs moeten zo’n 29 miljoen euro betalen om Weghorst los te weken in Duitsland. De 28-jarige spits uit Borne maakte zondag tegen Georgië zijn eerste interlanddoelpunt en stevent op een basisplaats af tijdens het EK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.