Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dirk Kuyt gepolst als nieuwe trainer van NAC Breda’

Dirk Kuyt zou door NAC Breda gepolst zijn om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden. Dit zou door een sponsor gedaan zijn. Dit weet het medium BN DeStem te melden.

Volgens de regionale krant ‘duikt de naam van de 104-voudig international op’. Kuyt was zondag in Breda op uitnodiging van de vermogende NAC-sponsor Karel Vrolijk. Hij kreeg een rondleiding in het stadion, maar er zou ook voorzichtig geïnformeerd zijn of hij het ziet zitten om Steijn op te volgen. Lokhoff lijkt het lot van de club echter niet in handen van het onervaren Feyenoord-icoon te willen leggen.

Ondertussen is de relatie tussen Lokhoff en Steijn echter ‘kapot’. De 47-jarige oefenmeester gaf in zijn omgeving zelfs al aan dat hij vertrekt. ‘Hij lijkt bewust aan te sturen op een ontslag mét financiële compensatie en hoopt op ADO Den Haag dat binnenkort van eigenaar wisselt. De rvc probeert juist de scherven te lijmen. Zie daar een patstelling’, schetst BN DeStem. Dat laatste heeft alles te maken met de hoge afkoopsom in zijn contract. Steijn ligt nog twee jaar vast bij NAC.

Het lukt echter niet om Steijn in het gareel te krijgen. Hij heeft moeite met de aanstelling van Lokhoff als technisch directeur. ‘Op het trainingsveld, in bijzijn van spelers en stafleden riep Steijn begin april: Er is maar één baas en dat ben ik’, schetst de krant de explosieve situatie. Het stoorde Lokhoff onder meer dat Steijn zijn veelbesproken trip naar Ibiza maakte. Twee dagen na de verloren play-off-finale tegen NEC ging hij weer naar het Spaanse eiland, terwijl een evaluatiegesprek stond gepland. Daarmee zou hij het gezag van ‘Mister NAC’ ondermijnen. Ook willen de twee een verschillende koers varen op de transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.