Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Nicolas Tagliafico is een optie voor FC Barcelona’

De kans is groot dat Barcelona afscheid zal gaan nemen van Junior Firpo en als vervanger is Nicolas Tagliafico in beeld. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

Trainer Ronald Koeman heeft al de beschikking over Alejandro Balde. De zeventienjarige Spanjaard staat te boek als een groot talent, maar hij is nog erg jong. Barça wil daarom een bewezen verdediger halen, die meteen de concurrentiestrijd kan aangaan met Jordi Alba, schetst de Catalaanse sportkrant.

José Gayá geldt als de droomkandidaat in Camp Nou. Hij heeft een transferclausule van veertig miljoen euro bij Valencia, maar dat is een bedrag dat Barça niet kan en wil betalen. Een spelersruil behoort wel tot de mogelijkheden, maar het is de vraag of Los Che daar op zit te wachten. Mocht het niet lukken om Gayá los te weken, dan zoekt Barcelona naar andere – betaalbare – opties.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *