Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft aanvaller van 17 miljoen op het oog’

Ajax zou de aanvaller Julian Álvarez op het oog hebben als nieuwe versterking. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

De aanvaller van River Plate werd al eerder gelinkt aan de landskampioen, maar donderdag zal zaakwaarnemer Fernando Hidalgo ook daadwerkelijk gaan praten met de clubleiding. Ook met Aston Villa staat een meeting gepland.

River Plate heeft een prijskaartje van ongeveer zeventien miljoen euro om zijn nek gehangen. Álvarez is rechtsbuiten van beroep, maar kan ook op andere posities in de voorhoede uit de voeten. Op dit moment is hij overigens met Argentinië actief op de Copa América en daarmee is hij teamgenoot van Ajacied Lisandro Martínez.

Álvarez geldt als een van de meest veelbelovende talenten van Zuid-Amerika. Ajax kan daarmee dus een grote slag slaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.