Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolai Jorgensen wil vertrekken bij Feyenoord

Nicolai Jorgensen zal niet meer spelen voor Feyenoord. Arne Slot heeft namelijk laten weten dat de speler zelf graag wil vertrekken. Jørgensen speelde sinds juni 2016 voor Feyenoord, toen hij overkwam van FC Kopenhagen.

Hij was vaak geblesseerd, maar scoorde in zijn periode in Rotterdam toch meer dan vijftig keer. De Deen had in zijn 1e seizoen met 21 competitietreffers een belangrijk aandeel in de landstitel die Feyenoord behaalde.

“Hij heeft aangegeven dat hij een nieuwe uitdaging zoekt en wil graag weg. Ik heb dat ook duidelijk van hemzelf gehoord. Van mijn kant ben ik dan ook duidelijk geweest naar hem en heb gezegd dat ik met de andere jongens in de selectie doorga”, zei Slot na zijn 1e training bij de Rotterdamse club.

Nieuwe spits?
Jørgensen ontbrak ook op de 1e training, die in regenachtig weer werd afgewerkt op trainingscomplex Varkenoord. “Ik kan nu nog niet zeggen of we een nieuwe spits halen. Dat zal de komende weken moeten blijken als we wat verder in de voorbereiding zijn. Qua aantal zitten we best goed in de spelers voor die positie”, aldus Slot, die de beschikking heeft over onder anderen Robert Bozenik, maar ook de van een verhuurperiode teruggekeerde Dylan Vente en Naoufal Bannis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.