Voetbal4u.com

Eredivisie PSV betaalt geen transfersom voor Propper alleen bonussen

PSV neemt Davy Propper voor een spotprijs over van Brighton. Ze betalen namelijk geen transfersom voor hem alleen maar bonussen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De regionale krant wist – op basis van Britse bronnen – namelijk te vertellen dat PSV helemaal geen transfersom betaalt voor Pröpper. De Eindhovenaren zijn de Engelse club alleen enkele bonussen verschuldigd. Over twee jaar kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal twee miljoen euro.

Dat is opmerkelijk, aangezien zijn contract bij Brighton & Hove Albion nog doorliep tot 2023. Bij de eerste berichten over de interesse van PSV, werd zelfs gesproken dat de club rond de tien miljoen euro voor hem wilde hebben. Wat er in de tussentijd is veranderd, blijft de vraag. Het feit dat Pröpper zelf graag terug wilde keren naar Nederland en inmiddels ook al rond was met de club, zou ermee te maken kunnen hebben.

Zo is PSV vooralsnog erg goedkoop uit deze transferperiode. Ook Marco van Ginkel (Chelsea) en Phillip Mwene (FSV Mainz) werden transfervrij aangetrokken. Alleen voor Joël Drommel (FC Twente, 3,5 miljoen euro) en André Ramalho (RB Salzburg, 2,5 miljoen euro) werd een transfersom betaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.