Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax moet 25 miljoen euro betalen voor Steven Bergwijn’

Ajax ziet het helemaal zitten om Steven Bergwijn over te nemen van Tottenham Hotspur. Alleen moet de aanvaller wel de hoofdprijs kosten. Ze vragen namelijk 25 miljoen euro voor hem. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden van de Telegraaf.

Ajax zette vol in op het aantrekken van Kamaldeen Sulemana, maar zag de Ghanese snelheidsduivel uiteindelijk voor Stade Rennes kiezen. Nu is Bergwijn weer in beeld gekomen bij Ajax. De club zal eerst een speler moeten verkopen voor er weer iemand gekocht kan worden. Mogelijk is dat Edson Álvarez.

Stade Rennes is serieus voor de Mexicaan, maar zag een bod van achttien miljoen geweigerd worden. “Maar Rennes komt terug”, zegt Driessen bij De Oranjezomer. “Als de club twintig miljoen op tafel legt, kan hij weg.”

Dat geld kan worden gebruikt om Bergwijn te kopen van Tottenham. De aanvaller schijnt zelf graag terug te willen. Huren lijkt niet mogelijk voor Ajax. “Het bedrag moet rond de 25 miljoen euro zijn. Overmars heeft nu nog geen toestemming om dat uit te geven zonder iemand te verkopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.