Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord niet concreet geinteresseerd in Graziano Pelle’

Graziano Pelle ziet een terugkeer in de Kuip wel zitten. Maar volgens het medium is de interesse van Feyenoord in de Italiaanse spits niet concreet te noemen. “Het gerucht rond Graziano Pellè (36) is nog niet concreet. De transfervrije spits staat wel overal voor open. Dus ook voor Feyenoord.”

Feyenoord heeft de beschikking over een aantal spitsen, maar trainer Arne Slot wil daar nog graag een spits bij hebben. De 36-jarige Pellè is clubloos en daarmee beschikbaar. La Gazzetta dello Sport linkte hem aan Feyenoord, waar Italiaanse promovendi niet zijn voorkeur zou genieten.

Eind vorig jaar was Pellè ook al een optie in De Kuip. Toen vond de clubleiding hem ‘veel te duur’, waarna Lucas Pratto werd ingelijfd en de Italiaan voor Parma koos. Met die club degradeerde hij afgelopen seizoen uit de Serie A.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.