Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘KNVB belde Antonio Conte voor baan bij Oranje’

Antonio Conte is in beeld geweest om de nieuwe bondscoach te worden van Oranje. Dit weet de Italiaanse journalist Maurizio Pistocchi te melden. Het nieuws van Pistocchi is opvallend te noemen.

Uit alle verhalen bleek dat een Nederlander vanaf minuut één bovenaan het lijstje stond, mede vanwege de geringe voorbereidingstijd. In september moet er immers meteen worden gepresteerd met Oranje en dat maakte de aanstelling van een buitenlander naar verluidt onhaalbaar. De keuze voor Van Gaal leek dan ook vanzelfsprekend.

Juist op de dag dat de NOS een deal met Van Gaal aankondigde, komt nu dus naar buiten dat Conte gepolst zou zijn voor het bondscoachschap. De Italiaan leidde Internazionale vorig seizoen naar de landstitel, maar stapte daarna op uit onvrede over het beleid van de club. Gesprekken met Tottenham Hotspur leverden daarna geen overeenkomst op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.