Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolai Jorgensen in verregaande onderhandeling met Turkse club’

Nicolai Jorgensen lijkt Feyenoord te gaan verruilen voor een Turks avontuur. Hij zou namelijk in verregaande onderhandeling zijn met Kasimpasa. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Eerder wist Feyenoord Transfermarkt al te melden dat er Turkse belangstelling voor Jørgensen is. De kans is groot dat de Deense spits zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Jørgensen maakte in aanloop naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn vertrekwens kenbaar, waarop Arne Slot hem uit de selectie zette.

Feyenoord hoopt Jørgensen snel van de hand te doen. Niet alleen omdat de spits zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, maar ook omdat hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Het zou zomaar kunnen dat de toekomst van de aanvaller bij Kasimpasa ligt. Die club eindigde het afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Turkse competitie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.