Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan wil Hakim Ziyech huren van Chelsea’

Hakim Ziyech wordt nauwlettend gevolgd door de Italiaanse grootmacht AC Milan. Milan smeet deze zomer al met geld en haalde onder meer Mike Maignan, Olivier Giroud, Brahim Díaz en Fodé Ballo-Touré naar San Siro.

Als het aan de clubleiding ligt, slaan de Milanezen nogmaals toe en wordt Ziyech gehuurd van Chelsea. Volgens het Italiaanse medium Calciomercato hoopt Milan hem te huren met een optie tot koop aan het einde van het seizoen.

Ziyech wil op dit moment echter niet vertrekken en wacht af wat manager Thomas Tuchel met hem van plan is. Afgelopen seizoen maakte de Duitse manager slechts mondjesmaat gebruik van de ex-Ajacied, die onder Frank Lampard wel veel aan spelen toe kwam. Ziyech ziet het sowieso niet zitten om weer een jaar tweede keus te zijn op Stamford Bridge.

De Italianen gokken overigens niet op een paard, aangezien ook Isco (Real Madrid) en Philippe Coutinho (FC Barcelona) op het verlanglijstje staan. Die ervaren spelers zijn echter behoorlijk duur. Ziyech heeft een contract tot medio 2025 bij Chelsea, dat hem een jaar geleden voor veertig miljoen euro overnam van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.