Voetbal4u.com

‘Feyenoord deed poging voor Vitesse-speler Danilho Doekhi’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord versterkte zich onlangs met Gernot Trauner maar daarvoor was Danilho Doekhi van Feyenoord in het vizier. ‘Over het bedrag dat de Rotterdammers wilden besteden, werd in Arnhem gekscherend gezegd, dat ze daarvoor niet eens één been van de verdediger konden krijgen’, schrijft De Telegraaf.

Vitesse hield er rekening mee dat Doekhi zou vertrekken deze zomer. De 23-jarige neef van Winston Bogarde was vorig seizoen een van de uitblinkers aan Arnhemse zijde. Dit seizoen is hij na het vertrek van Remko Pasveer zelfs de aanvoerder van Vitesse. Als de mandekker ook de komende weken niet vertrekt, staat hij open voor contractverlenging in het Gelredome. Andere opties dan Feyenoord legde hij tot dusver naast zich neer. “De transfermarkt is nog een maand open. Op dit moment focus ik me volledig op Vitesse”, zegt hij in de hiervoor genoemde krant.

Trainer Thomas Letsch vindt Doekhi een logische opvolger voor de naar Ajax vertrokken Pasveer. “Danilho is iemand die niet altijd het hoogste woord heeft, maar aan de dingen die hij zegt, wordt in de groep veel waarde gehecht. Als hij iets naar voren brengt, wordt er echt naar hem geluisterd. Daarom heb ik alle vertrouwen in hem als nieuwe aanvoerder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *