Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roger Schmidt hoopt nog op enkele versterkingen voor PSV’

Als het aan trainer Roger Schmidt ligt dan is PSV nog niet klaar op de transfermarkt. Hij wil zich namelijk nog gaan versterken in de voorste linie.

Volgens het Eindhovens Dagblad blijft Luuk de Jong in beeld als offensieve versterking. Voor PSV is hij een optie als Sevilla wil meewerken aan een verhuur of een transfer van slechts enkele miljoenen. ‘Schmidt zal in de loop van deze maand nog een extra offensieve troef tot zijn beschikking willen hebben en daarnaast op het middenveld iets flexibeler willen zijn’, schrijft het ED.

In de huidige selectie zit Schmidt ruim in het aantal middenvelders. Echter is verwachting dat Erick Gutierrez en Michal Sadilek Eindhoven nog gaan verlaten. Met die wetenschap is een extra middenvelder wenselijk in het Philips Stadion.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.