Voetbal4u.com

Feyenoord kondigt transfer die nog niet rond is al aan

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord maakte gisteren melding van een de transfer van Maraoun Azarkan naar Excelsior maar deze overgang blijkt nog helemaal niet rond te zijn. Er is namelijk nog meer interesse in Azarkan, die nog niet heeft gekozen waar hij het komende seizoen wil ballen.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Het was eigenlijk de bedoeling dat Feyenoorder Marouan Azarkan gisteravond al deel uitmaakte van de voorhoede van Excelsior. De kleine dribbelkoning stond niet alleen op de radar van technisch directeur Nick Kerstens, ook Feyenoords technische man Frank Arnesen was al akkoord met een verhuurperiode van Azarkan. Er stond afgelopen dinsdag een technische keuring op het programma op Woudestein, maar omdat het talent zelf tegenstribbelde is er nog altijd geen akkoord.”

“Donderdagmiddag verscheen er plots een bericht op de website van Feyenoord over de aanstaande verhuurperiode van Azarkan in Kralingen, inclusief tekst en uitleg van Feyenoords architect Arnesen. Dit leidde dan weer tot grote verbazing bij Excelsior, waar niemand van iets wist. Het bleek te gaan om een bericht dat al klaar stond, maar door iemand binnen Feyenoord per abuis de wereld in werd geslingerd. Een ongekende blunder van de Rotterdamse eredivisionist, aangezien het nog helemaal geen uitgemaakte zaak is”, aldus de krant tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *