Voetbal4u.com

‘PSV verrast vanavond met opstelling tegen Ajax’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanavond staat de Johan Cruijff Schaal op het programma. Ajax speelt dan in eigen huis tegen PSV. Er was eventjes sprake van dat oefenmeester Roger Schmidt misschien zou gaan rouleren, om de nodige belangrijke spelers rust te geven.

Op zijn persconferentie van gisteren zei de Duitser echter al: “Laat ik daar het volgende over zeggen. Ik ben in mijn carrière als trainer nog nooit met een team gestart dat volgens mijn inzichten niet het beste elftal voor een wedstrijd zou zijn. Wij hebben een stijgende lijn te pakken en willen morgen een prijs winnen.”

Hij ging verder: “We mogen tijdens de wedstrijd vijf keer wisselen. De formatie waarmee je start is niet noodzakelijk ook de beste formatie om mee te eindigen. Voor iedere wedstrijd overweeg ik wat de beste aanpak is. Daarop vormt de wedstrijd tegen Ajax geen uitzondering. Ik kijk daarbij niet naar het Champions League-duel van volgende week. We spelen een finale, geen makkelijke, maar ik weet zeker dat we kans hebben om te winnen.”

En volgens het Algemeen Dagblad gaat hij helemaal niet rouleren. De krant verwacht dezelfde basisopstelling als tegen Midtjylland, maar dan met Olivier Boscagli (geschorst tegen de Denen) op de plek van Armando Obispo.

Verwachte opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *