Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi in tranen op persconferentie: ‘Gedaan wat ik kon’ (VIDEO)

Lionel Messi heeft als een gebroken man afscheid genomen van FC Barcelona. De Argentijnse superster wilde niet vertrekken maar heeft geen andere keus.

Nog voordat de persconferentie in Camp Nou begon, biggelden de tranen over zijn wangen. “Dit is voor mij zo zwaar, na al die jaren. Ik heb hier mijn hele leven gespeeld en ben er gewoon niet klaar voor”, begon Messi, terwijl onder meer Ronald Koeman en Frenkie de Jong toekeken in de zaal.

“Ik was er samen met mijn familie van overtuigd dat we zouden blijven, want dit is ons thuis”, vervolgde Messi. “Wij dachten dat we hier zouden blijven. We hebben hier een geweldige tijd gehad. Vandaag moet ik gedag zeggen tegen dit alles.”

“Deze club heeft altijd zoveel respect voor mij gehad. Ik heb hier zoveel mooie dingen meegemaakt, maar alles heeft me geholpen om te groeien en beter te worden, om uiteindelijk de persoon te worden die ik vandaag ben. Ik heb alles gegeven voor de club en het shirt. Van de eerste tot de laatste dag. Maar de waarheid is dat ik vertrek.”

“Ik heb nooit verwacht dat ik zo gedag zou moeten zeggen. Afgelopen jaar speelden we zonder publiek. Het was lastig om niet het gejuich te horen. Ik verlaat de club zonder de fans gezien te hebben. Ik heb niet goed afscheid kunnen nemen. Dat doet pijn. Ik hoop dat ik hier ooit nog terug kan keren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.