Voetbal4u.com

Marouan Azarkan kan Feyenoord opnieuw verruilen voor NAC

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord-aanvaller Marouan Azarkan wordt wellicht weer verhuurd aan NAC Breda. De club huurde de negentienjarige aanvaller afgelopen halfjaar ook al van Feyenoord en zou hem graag opnieuw aan de selectie toe willen voegen. Dat bevestigde trainer Edwin de Graaf.

In gesprek met BN De Stem vertelde De Graaf dat NAC Azarkan volgt. De Brabanders kunnen een extra aanvaller goed gebruiken door de hamstringblessures Mario Bilate en Kaj de Rooij. Vorig seizoen kwam de Feyenoorder in Breda elf keer in actie, waarvan zes keer als basisspeler. Doelpunten en assists bleven in die periode uit.

Of het NAC zal worden is nog niet zeker, maar een verhuur van Azarkan lijkt er sowieso aan te komen. Feyenoord blunderde eerder deze week door een persbericht op de website te zetten, waarin werd aangekondigd dat hij op huurbasis naar Excelsior vertrok. Dit bleek echter te voorbarig en de club haalde het bericht snel weer van de site. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt zijn er nog meerdere clubs in de race om Azarkan te huren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *