Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag wint de Rinus Michels Award

Ajax-trainer Erik ten Hag is verkozen tot beste trainer van het afgelopen seizoen. Hij werd met Ajax min of meer fluitend kampioen van de Eredivisie en wordt daardoor opnieuw beloond met de Rinus Michels Award.

Daarnaast wist hij de KNVB Beker in de wacht te slepen. Naast Ten Hag waren ook Sjors Ultee (Fortuna Sittard), Fred Grim (RKC Waalwijk), Henk Fraser (Sparta) en Thomas Letsch (Vitesse) genomineerd.

De Jong werd met SC Cambuur kampioen van de Keuken Kampioen Divisie, nadat hij twee seizoenen geleden op horrorwijze promotie naar de Eredivisie misliep. Zijn ploeg rechtte de rug en was vanaf de eerste speelronde opnieuw de gedoodverfde favoriet voor de landstitel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.