Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona wilde juist af van sterspeler Lionel Messi’

Volgens Jaume Llopis, die in het verleden in een belangrijke commissie zat en zeer recent opstapte, was er niet de absolute intentie om Lionel Messi voor de club te behouden. In het Spaanse tv-programma Que t’hi jugues laat Llopis weten: “Er waren nog 25 dagen te gaan en ik geloof niet dat er alles aan is gedaan om hem te behouden.

De echte wil om te onderhandelen over de toekomst van Messi ontbrak. Op korte termijn verlicht Messi’s vertrekt de salarisrol, maar er lopen veel spelers, managers en stafleden rond die niet nodig zijn.”

Daar voegt Llopis aan toe: “Dit was een kwestie van het salarishuis opschonen met een speler die daarvoor kon zorgen. Ik denk dat er vanuit de CEO druk is uitgeoefend om geld te besparen op zijn salaris. Er waren drastische maatregelen mogelijk die niet zijn benut.”

FC Barcelona gaf vorige week aan dat alle opties zijn benut. Het voormalige commissielid denkt daar dus heel anders over en dat zou gezien de hevige emotie zomaar eens een enorme rel kunnen opleveren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.