Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV vreest voor zware blessure rechtsback Shurandy Sambo’

PSV vreest dat Shurandy Sambo een zware blessure heeft opgelopen op de training. Ze zijn bang voor een gescheurde kruisband, waardoor hij negen maanden uit de roulatie kan zijn. Zondag zal na onderzoek in het ziekenhuis duidelijk worden hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is.

Sambo stond op het punt om een cruciale beslissing te nemen over zijn toekomst. Hij kon zijn contract bij PSV met twee of drie seizoenen verlengen, maar hij kon ook naar Italië vertrekken. Het Italiaanse Sassuolo wilde 1 miljoen euro betalen voor de verdediger, maar wil nu eerst het medisch onderzoek afwachten. Mocht Sambo daadwerkelijk een zware blessure hebben opgelopen zal hij zijn opties opnieuw gaan bekijken. Zijn huidige verbintenis bij PSV loopt na dit seizoen af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.