Voetbal4u.com

Italië Juventus-trainer Allegri bevestigt vertrekwens van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo wil deze zomer nog vertrekken bij Juventus. Dit heeft trainer Massimilliano Allegri zojuist bevestigd tegenover de pers.

“Cristiano Ronaldo heeft me gisteren verteld dat hij Juventus wil verlaten”, aldus Allegri op de voorbereidende persconferentie. “Het is echt waar en hierbij bevestig ik het. Dat is de reden waarom hij vanochtend ontbrak op de training en morgen niet beschikbaar is voor de wedstrijd tegen Empoli.”

Daardoor komt er een einde aan drie jaar Ronaldo in Turijn. De sterspeler verruilde Real Madrid in 2018 voor een nieuw avontuur bij Juventus, waar hij de Champions League hoopte te winnen. Ondanks twee landstitels lukte het niet om Europees een voet aan de grond te krijgen. In 2019 vormde Ajax nog een obstakel richting de bokaal, door in de kwartfinale verrassend te winnen.

Ronaldo heeft inmiddels de clubs voor het uitkiezen. Hoewel hij nog een contract heeft bij Juve, lijken meerdere Engelse clubs vol voor zijn komst te willen gaan. Zo zijn onder meer Manchester City en Tottenham Hotspur in de markt voor de topscorer aller tijden. “I k ben niet teleurgesteld in Cristiano”, aldus Allegri. “Hij heeft zijn keuze gemaakt en wil na drie jaar iets anders. Dat hoort bij het leven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.