Voetbal4u.com

Engeland ‘Lille weigert eerste bod op Sven Botman’

Wolverhampton Wanderers zouden zich willen gaan versterken met Sven Botman en zouden zelf al een bod op hem gedaan welke niet toereikend was. Het is niet duidelijk hoe hoog het bod is dat Wolves op de centrumverdediger heeft uitgebracht.

Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de centrumverdediger momenteel een marktwaarde van 28 miljoen euro, maar de kans lijkt groot dat Lille een hoger bedrag wil ontvangen. Afgelopen januari meldden diverse Engelse media al dat Liverpool een bod van 45 miljoen euro overwoog.

Botman, die in Nederland voor Ajax en SC Heerenveen speelde, heeft nog een vierjarig contract in de Ligue 1. Daar beleefde de centrumverdediger afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in het mondiale topvoetbal. Ook Sevilla heeft dat geconstateerd en aast op de linksbenige centrumverdediger. Ook Sevilla houdt Botman in de gaten. De Spaanse subtopper slaat toe als Chelsea voor Jules Koundé gaat.

Botman opende het huidige seizoen met een doelpunt tegen FC Metz (3-3). Met Lille is hij matig aan het nieuwe seizoen gestart. De regerend landskampioen pakte in de eerste drie competitieduels pas twee punten en wacht dus nog op de eerste overwinning. Botman en consorten krijgen dit weekend Montpellier op bezoek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.