Voetbal4u.com

Eredivisie Calvin Verdonk keert terug in de Eredivisie

Calvin Verdonk speelt de rest van het seizoen voor NEC. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Portugese FC Famalicão.

Verdonk doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij op zijn zeventiende in de hoofdmacht debuteerde. Na verhuurperiodes bij PEC Zwolle, NEC en FC Twente vertrok hij in september vorig jaar naar FC Famalicão. Nu keert de verdediger dus terug op het oude nest.

Verdonk stelt dat het ‘goed voelt’ om terug te zijn bij NEC. “Enkele jaren geleden heb ik hier een mooie tijd beleefd, waarin ik veel wedstrijden heb mogen spelen. Dat is ook mijn doel voor het komende jaar. Ik wil belangrijk zijn voor het team en daarnaast, met de ervaring die ik inmiddels heb, bijdragen aan het groepsproces. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Directeur Ted van Leeuwen reageert: “Calvin is een linksback die goed in het profiel van de club past. Een verdediger met een offensieve drive en daarnaast een goede voorzet. Zowel NEC als ikzelf hebben in het verleden op een prettige manier met Calvin samengewerkt, dus we zijn blij dat hij wederom voor NEC heeft gekozen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.