Voetbal4u.com

Eredivisie ‘ADO Den Haag heeft goede hoop op komst Eljero Elia’

ADO Den Haag hoopt te verrassen en de transfervrije Eljero Elia binnen te halen. Trainer Ruud Brood sprak al met Elia en heeft goede hoop dat de deal rond gaat komen.

De vleugelaanvaller begon zijn carrière in Den Haag en kan nu op 34-jarige leeftijd terugkeren bij ‘zijn’ ADO. “Misschien is het wel realistisch”, zegt Brood voorafgaand aan het competitieduel met FC Eindhoven tegen ESPN. “Financieel kunnen we niet zo heel veel, maar bij hem speelt er meer dan alleen het geld. Laten we hopen dat hij deze kant op komt.”

Afgelopen week sprak de oefenmeester met Elia en daar hield hij een goed gevoel aan over. “Geld is niet zijn drijfveer, hij heeft een andere motivatie en de gesprekken met hem daarover waren goed. Op de achtergrond zijn we bezig om te kijken of hij ons kan komen versterken. Het is een jongen van deze club en ik hoop dat het gaat lukken, maar het is nu niet meer aan mij.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.