Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana bereikt akkoord met Inter Milan’

Andre Onana vertrekt volgende zomer bij Ajax en gaat tekenen bij Inter Milan. Hier maakt het medium Il Corriere dello Sport melding van.

Het contract van Onana bij Ajax loopt medio 2022 af en de kans is niet groot dat de doelman nog wil verlengen in de Johan Cruijff Arena. Er zouden nog gesprekken gepland staan tussen de zaakwaarnemer van de goalie en directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar laatstgenoemde gaf al aan dat de hoop op een nieuwe verbintenis niet groot is.

Dat zou betekenen dat de Kameroener na dit seizoen gratis weg kan uit Amsterdam en volgens Il Corriere dello Sport is de volgende bestemming van Onana al bekend. Internazionale zou namelijk een principe-akkoord met hem hebben bereikt. Officieel kan het nog niet gemaakt worden, aangezien speler en club pas vanaf 1 januari ‘echt’ mogen onderhandelen.

Onana gaat de komende periode met Jong Ajax trainen. De achttienvoudig international zal zijn plekje in de A-selectie weer moeten verdienen, zo zei Overmars eerder. Vanaf 4 november mag de keeper weer in actie komen, omdat dan zijn dopingschorsing is afgelopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.