Voetbal4u.com

Spanje Barca-voorzitter wil met Koeman praten over contractverlenging

FC Barcelona wil met Ronald Koeman om de tafel om te praten over het verlengen van zijn contract. Aan het einde van het seizoen is deze namelijk afgelopen. Dat vertelde Joan Laporta, voorzitter van de Catalaanse club, maandagavond in een interview met Esport 3.

De preses en trainer lagen enkele maanden geleden nog op ramkoers, maar de relatie is inmiddels hersteld. “We hebben nog geen datum geprikt, maar willen wel met elkaar praten. We hebben wel al een keer met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen gesproken.”

“Ik heb de trainer verteld dat hij sterk moet zijn”, ging Laporta verder. “Hij mag zich niet in een zwakke positie bevinden op het moment dat zijn contract afloopt, dus heb ik de mogelijkheid ter sprake gebracht om het contract te verlengen”, aldus de preses. “Koeman heeft mijn volledige steun, respect en vertrouwen. Aan de visie van Cruijff valt niet te twisten. En dat Koeman een Cruijffiaanse filosofie heeft ook niet. Maar iedereen past dat op zijn eigen manier toe.”

Koeman is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Barcelona. In zijn eerste jaar legde hij beslag op de Copa del Rey, maar liep hij de Spaanse titel wel mis. In het huidige seizoen staat Barça na drie wedstrijden op zeven punten. Concurrenten Atlético Madrid en Real Madrid veroverden tot op heden evenveel punten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.