Voetbal4u.com

Eredivisie Balende Overmars: ‘Dure David Neres had moeten vertrekken deze zomer’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax baalt ervan dat David Neres deze zomer geen transfer heeft weten te maken. Neres mocht tegen PEC Zwolle al in de rust invallen, voor landgenoot Antony, maar speelde ‘echt vreselijk’, zag commentator Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast.

“Hij deed echt amper iets goed.” Veelzeggend vond hij het interview met Marc Overmars op Ajax TV onlangs. “Ik heb zelden gezien dat een directeur zó over een speler praatte die gewoon nog onder contract stond. Overmars zei gewoon hoe verschrikkelijk hij baalde dat Neres nog bij Ajax speelt, omdat ze hem echt heel graag weg wilden doen.”

Avsaroglu vervolgt: “Dat is toch ook voor een trainer niet echt een lekkere situatie. Ik denk niet dat Neres een problemenmaker is, maar als je hem toch brengt, en hij helemaal niets laat zien.. Hij is toch een grootverdiener in de selectie. Zijn laatste goede wedstrijd was Chelsea – Ajax, op Stamford Bridge.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.