Voetbal4u.com

Italië Juventus kon Erling Haaland voor twee miljoen euro vastleggen

Juventus heeft in het verleden de kans gekregen om Erling Haaland binnen te halen. Bij De Oude Dame kreeg de bestuurder Giuseppe Marotta de kans om hem te contracteren maar zag hier van af. Een grote misser achteraf.

Marotta was tussen 2010 en 2018 werkzaam in Turijn. “Ik heb van best veel dingen spijt, maar zeker van het niet aantrekken van Haaland. We konden hem destijds voor twee tot drie miljoen euro overnemen. Achteraf hadden we moeten doorzetten om zoveel te betalen voor een nog jong talent”, sprak hij bij La Gazzetta dello Sport Festival Dello Sport in Trente.

De huidig directeur van Inter vreest dat de Italiaanse topclubs nu niet interessant genoeg meer zijn voor de topschutter van Borussia Dortmund. “Haaland is nu één van de beste spitsen van Europa. Kan hij nu nog naar Italië komen? Absoluut niet, er is een enorm gat ontstaan tussen de Serie A en de Premier League of La Liga. Als Serie A zijn we niet langer een eindbestemming, maar een overgangscompetitie.”

Marotta onthult ook dat hij Paolo Dybala mee wilde nemen van La Vecchia Signora naar I Nerazzurri. “Ik wilde Paulo graag naar Inter halen, maar hij bleef en gaat nu ook zijn contract bij Juventus verlengen”, stelt de bestuurder, die Mauro Icardi wilde betrekken in een deal voor de Argentijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.