Voetbal4u.com

Eredivisie 4 tips voor het wedden op voetbalwedstrijden

Een gokje wagen op de uitslag van een sportwedstrijd kan op z’n tijd erg leuk zijn. Niet alleen omdat je er mogelijk een mooie winst mee kunt boeken, maar ook omdat het je beleving van zo’n wedstrijd helemaal verandert. Zeker voor wedden op voetbal is populair en op veel plekken mogelijk. We geven vier tips voor het wedden op voetbalwedstrijden.

Kleine competities en lagere divisies kunnen heel interessant zijn

De aandacht gaat natuurlijk al snel uit naar de grote wedstrijden die veel publiek trekken, maar juist in de lagere divisies en kleinere competities kan het interessant zijn om op wedstrijden te wedden. Hier moeten bookmakers harder hun best doen om mensen over de streep te trekken om te wedden door middel van hoge quoteringen. Ook is het vaak zo dat bookmakers hier minder tijd besteden aan het uitzoeken en analyseren van de statistieken, waardoor quoteringen soms erg gunstig kunnen zijn voor wedders.

Statistieken bestuderen en nieuws volgen

Tenzij je aan matchfixing doet, blijft het wedden op voetbalwedstrijden een gok. Dat wil echter niet zeggen dat je niet je best kunt doen om de kans op winst te vergroten. Je hebt natuurlijk geen invloed op de wedstrijd, maar je kunt wel in de statistieken duiken en hoe voetbalnieuws volgen om een betere inschatting te maken van de mogelijke uitkomst. Zijn er belangrijke spelers geschorst of geblesseerd? Heeft een club het traditioneel moeilijk tegen een bepaalde tegenstander? Met dit soort zaken kun je jouw weddenschap beter onderbouwen en vergroot je de kans op winst.

Spreiden van je inzet

Om de kans op winst te vergroten, is het verstandig om niet op slechts één wedstrijd tegelijkertijd te wedden. Wanneer je je wedbudget spreidt over verschillende weddenschappen, is de kans immers groter dat je geen verlies gaat lijden. Ook wanneer bij die ene wedstrijd de quotering lekker hoog en de juiste gok een mooie winst kan opleveren. Juist dan is immers de kans het grootst dat je je weddenschap verliest. Net als bij aandelen is het verstandig om een ‘portefeuille’ te hebben zodat je overall je kansen op winst vergroot.

Live wedden

Een weddenschap inzetten op een voetbalwedstrijd hoeft tegenwoordig niet al vooraf afgesloten te worden. Live wedden is flink aan het groeien in populariteit. Hierbij kun je je beeld van de wedstrijd en het spelverloop gebruiken om een beter onderbouwde weddenschap in te zetten. Daarmee vergroot je je winkansen.

Wed enkel met het geld dat je kunt missen. Het is makkelijk om op te gaan in de spanning van het wedden op voetbalwedstrijden. Daarom is het verstandig om je budget vast te stellen en hier niet overheen te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.