Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord probeerde Kaj Sierhuis naar Rotterdam te halen’

Feyenoord heeft deze transferperiode geprobeerd om Kaj Sierhuis tijdelijk over te nemen van Stade Reims. De oud-speler van Ajax vertrok van Stade Reims naar Heracles Almelo, op huurbasis, terwijl hij naar ‘bijna de helft van de Eredivisieclubs kon’.

“Ik geloof dat de helft van de Eredivisie-clubs wel contact heeft opgenomen. We hebben uiteindelijk maar met een select groepje gesproken en ik had al snel het beste gevoel bij Heracles. Ook toen er op het laatste moment nog wat clubs kwamen – volgens mij zat ook Feyenoord daarbij – heb ik dat gewoon doorgezet, omdat de speelwijze van deze club goed bij me past”, vertelt Sierhuis aan Voetbal International.

Hij vervolgt: “Met een nummer 10 in mijn rug en buitenspelers die een man kunnen passeren en een voorzet kunnen geven. Gewoon het aanvallende spel, waarbij ik echt in het strafschopgebied moet zijn en als aanspeelpunt de ploeg kan helpen. En daarnaast het werken zonder bal, die energie leveren, dat zit echt in mij.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.