Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana wil nog steeds weg bij Ajax’

Andre Onana zal aan het einde van het seizoen Ajax zo goed als zeker gaan verlaten voor Inter Milan. Hier maakt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano melding van. Club en speler hebben zijn zoals bekend al mondeling akkoord. Onana zal zijn handtekening zetten onder een Inter-contract als dat volgens de regels mag.

Het is al langer bekend dat Onana een mondeling akkoord heeft met I Nerazzurri. Er zijn echter ‘veel’ andere clubs die ook hengelen naar de Ajax-doelman, waaronder zijn oude club FC Barcelona. Desondanks lijkt Onana zo goed als zeker naar Inter te verkassen.

Bij Ajax beschikt de 25-jarige goalie zoals bekend over een aflopende verbintenis. Daardoor kan Onana gratis vertrekken naar Italië. Zodra het volgens de regels is toegestaan, zal de achttienvoudig international gaan tekenen bij Inter.

Afgelopen weekend behoorde Onana voor het eerst weer tot de Ajax-selectie sinds zijn dopingschorsing. De Kat uit Kameroen zat echter wel op de bank: Remko Pasveer krijgt nu namelijk de voorkeur onder de lat bij Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.