Voetbal4u.com

Europa League FC Barcelona loot Napoli in de Europa League

FC Barcelona wist zich niet te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Ze werden derde in de poule en zijn nu veroordeeld tot de Europa League. En daarin treffen ze Napoli.

Barça – Napoli wordt gespeeld in de zogenoemde ‘tussenronde’ van de Europa League, op 17 en 24 februari. De winnaar van het tweeluik stroomt door naar de achtste finales van het tweede toernooi van Europa. Het Algemeen Dagblad vult aan: “Met de komst van de Conference League bedacht de UEFA een nieuw concept voor de Europese clubtoernooien. De nummers drie uit de Champions League gaan niet rechtstreeks verder in de achtste finales van de Europa League, maar spelen eerst een tussenronde tegen een nummer twee uit de poulefase van de Europa League.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.