Voetbal4u.com

Italië ‘Arek Milik staat voor toptransfer naar Juventus’

Voormalig Ajax-spits Arek Milik zou deze winter Olympique Marseille kunnen verruilen voor een avontuur bij Juventus. Hij zou daar volgens journalist Nicolò Schira zijn aangeboden.

De Oude Dame is nog altijd op zoek naar een nieuwe nummer negen en het liefst niet al te duur. Gianluca Scamacca, ooit nog geflopt bij PEC Zwolle, wordt veelvuldig genoemd. Sassuolo vraagt echter zo’n veertig miljoen euro.

Dat is Juve te gortig; L’OM vraagt tien miljoen euro voor Milik en is daardoor wellicht een realistischere optie. Begin dit jaar vertrok de Pool naar Frankrijk, nadat hij sinds 2016 uitkwam voor Napoli. Ook in die periode werd hij regelmatig gelinkt aan een move naar Turijn, toen kwam het er echter niet van.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.