Voetbal4u.com

‘Dick Advocaat binnenkort tegenstander van Oranje’

Het zou zomaar kunnen dat Dick Advocaat binnenkort weer aan de slag gaat als bondscoach. Zijn naam zoemt namelijk rond bij Polen. Polen is op zoek naar een nieuwe keuzeheer, nadat Paulo Sousa vorige week vertrok.

Het Poolse medium Sport komt met een rijtje namen die in beeld zouden zijn voor de vacature. Naast Advocaat worden ook Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro, Avram Grant en Ante Cacic genoemd. Advocaat is weer vrij, nadat hij recent stopte als bondscoach van Irak.

Naar verluidt zou Pirlo de meest voorname kandidaat zijn. Volgens de berichtgeving is het management van de Italiaan al in gesprek met de nationale bond van Polen. De sierlijke middenvelder van weleer was in het seizoen 2020/2021 eindverantwoordelijk voor Juventus, maar werd na zijn eerste seizoen al direct de laan uitgestuurd.

Polen treft in de komende editie van de Nations League twee keer Oranje. De vraag wie er dan voor de groep zal staan om Robert Lewandowski en co aan te sturen zal binnenkort beantwoord worden. België en Wales zijn de overige landen in deze groep.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *