Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Lille wijst eerste bod van Newcastle op Sven Botman af’

Lille de werkgever van Sven Botman heeft een eerste bod op de mandekker van Newcastle United naast zich neer gelegd. Ze willem hem namelijk alleen voor de jackpot laten vertrekken.

Dat meldt The Guardian. Newcastle United heeft een eerste officiële aanbieding gedaan om Botman naar de Premier League te halen, maar dat heeft Lille resoluut afgewezen. Het liefst houdt Lille de verdediger tot het einde van het seizoen aan boord. Een bod van rond de 35 miljoen euro is voor Lille momenteel nog niet het overwegen waard.

Lille heeft gezien de langdurige contractduur en de interesse van andere topclubs een uitstekende onderhandelingspositie. Ook AC Milan en Sevilla worden al maanden in verband gebracht met de komst van de verdediger van Jong Oranje. Omdat Lille zelf volop ambities heeft, wil het sleutelspeler Botman het liefst aan boord houden.

De kans is overigens wel groot dat Newcastle zich spoedig gaat versterken met een andere verdediger. Naar verwachting zet Kieran Trippier binnen 48 uur zijn handtekening onder een contract bij Newcastle. De verdediger van Atlético Madrid hoopt zelf terug te keren naar zijn geboorteland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.