Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars geeft niet op in strijd om Steven Bergwijn’

Ajax zag een eerste bod op Steven Bergwijn afgewezen worden maar het Algemeen Dagblad denkt dat de deal alsnog gaat lukken. De krant kijkt op vrijdagochtend naar de Amsterdammers en de transfermarkt:

“Na Brian Brobbey mikt Ajax op nog een hereniging met een explosieve aanvaller: Steven Bergwijn. Daarvoor is het verschil tussen vraag en aanbod nu nog te groot. Het spel is wel op de wagen: waar Ajax schermt met meer opties, probeerde Spurs-coach Antonio Conte de prijs nog op te drijven. De verwachting is echter dat directeur Marc Overmars het doelwit binnen zal halen om Ten Hag van een extra troef te voorzien in de naderende driefrontenstrijd.”

Het AD stelt zichzelf de vraag op wie we moeten letten in de tweede seizoenshelft en geeft meteen een antwoord: “Nou, om te beginnen op Brobbey. Trainer en directeur hielden contact met de transfervrij naar Leipzig vertrokken spits, ook omdat ze bij Ajax in hem de ideale stand-in zagen voor Afrika Cup-ganger Sébastien Haller.”

“In de toppers tegen FC Utrecht en PSV zijn de ogen dan ook meteen gericht op de gehuurde Brobbey, die tijdens het door coronagevallen afgebroken trainingskamp werd omarmd door teamgenoten”, vervolgt de krant. “En daarna? In de knock-out-fase van de CL wacht Benfica. In zulke wedstrijden moet ook blijken of uitblinkers als Antony en Haller de sterke lijn kunnen doortrekken en daarmee geïnteresseerde topclubs tot actie aanzetten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.