Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer Ajax-speler gaat vertrek forceren’

De kans is aanwezig dat Nicolas Tagliafico deze winter alsnog zal gaan vertrekken bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer wil namelijk in gesprek gaan met de clubleiding.

Tagliafico verloor afgelopen zomer zijn basisplaats bij Ajax. Daley Blind schoof naar de linksbackpositie, waardoor de Zuid-Amerikaan veelvuldig op de bank zat tijdens de eerste seizoenshelft. Door de blessure van Lisandro Martínez lonkt er de komende tijd speeltijd, maar de vraag is of dat voldoende is om nog een half jaar in Amsterdam te blijven.

Volgens verschillende Ajax-watchers wil de clubleiding Tagliafico deze winter niet laten gaan, tenzij er een topbedrag op tafel komt. Het is maar de vraag of zijn management dat accepteert. Volgens TyC Sports is men op de hoogte van de interesse van Olympique Marseille. Er zou zelfs al zijn gesproken tussen Tagliafico en de coach van Marseille, Jorge Sampaoli.

De Franse club overweegt een huurtransfer met optie tot koop voor te stellen, maar de kans is klein dat Ajax daarmee instemt. Om die reden wil het management van de speler in gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.