Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Groningen wil Terence Kongolo binnen halen’

FC Groningen is bezig met het binnen halen van Terence Kongolo. Ze willen hem huren van Fulham waar hij amper aan de bak komt. Dat meldt Sky Sports.

Het Algemeen Dagblad meldde onlangs al dat er interesse uit de Eredivisie is voor Kongolo. Groningen lijkt een van de clubs die de centrale verdediger op huurbasis binnen wil halen. Kongolo ligt in Engeland nog vast tot de zomer van 2024.

Kongolo stapte na het kampioensjaar van Feyenoord voor om en nabij de vijftien miljoen euro over van AS Monaco, maar zijn Franse avontuur werd nooit een succes. Hij werd al na een half jaar verhuurd aan Huddersfield Town, dat hem uiteindelijk voor twintig miljoen euro kocht van Monaco. Sinds de zomer van 2020 staat Kongolo onder contract bij Fulham.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.