Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gat van drie miljoen tussen Ajax en Spurs over Bergwijn’

Ajax is bereid om maximaal 22 miljoen euro op tafel te leggen voor Steven Bergwijn. Zijn club Tottenham wil 25 miljoen euro zien. Dit weet de Telegraaf te melden. Spurs haalde Bergwijn begin 2020 voor dertig miljoen euro op bij PSV en zette aanvankelijk in op ditzelfde transferbedrag, maar is iets minder hoog in de boom gaan zitten.

Ajax begon juist met een bod van achttien miljoen euro en beide partijen zijn een stuk dichterbij elkaar gekomen, maar de tijd begint nu wel te dringen. ‘De komende dagen zullen beide partijen elkaar ergens halverwege moeten vinden’, schrijft De Telegraaf.

Bergwijn wordt door trainer Erik ten Hag gezien als een ‘kampioensgarantie’ en directeur voetbalzaken Marc Overmars wil Ten Hag graag aan zijn droomwinst helpen. De raad van commissarissen en financieel directeur Susan Lenderink bieden hem echter niet veel financiële ruimte. Het is dus nog maar de vraag of Ajax water bij de wijn kan doen in de gesprekken met Tottenham, waar Bergwijn nog tot 2025 vastligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.