Voetbal4u.com

‘Mo Ihattaren en ik waren in de jeugd al erg verschillend’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Yorbe Vertessen timmert bij PSV flink aan de weg maar een basisplaats heeft hij nog niet. Toch blijft de Belgische vleugelflister geduldig en hoopt hij trainer Roger Schmidt te kunnen overtuigen. “Over een jaar ben ik hier basisspeler. Ik ben klaar om een volgende stap te zetten.”

Tegenover Omroep Brabant gaat hij in op zijn ontwikkeling en kansen onder Schmidt. Vertessen zal niet snel richting de Duitse coach gaan om een basisplaats te eisen. “Sommige mensen zeggen dat ik bij de trainer aan moet kloppen, maar dat kan ook weer tegen je gaan werken. Ik vind het persoonlijk ook moeilijk om zoiets te vragen aan de trainer”, stelt de Belgische aanvaller.

“Dat is ook het grote verschil tussen Brabanders en Belgen. Hier zegt iedereen waar het op staat. Ze zijn open en kunnen alles met elkaar bespreken. Dat is in België heel anders”, legt hij zijn houding uit. “Als ik vervelend ga doen of ongeduldig word, gaat het juist tegenwerken. Ik laat me niet gek maken.”

Bij zijn voormalig ploeggenoot Mohamed Ihattaren gebeurde dat wel en dat betekende uiteindelijk een breuk met PSV. “Dat is natuurlijk niet leuk om te zien. Maar wij waren in de jeugd al erg verschillend. Zowel qua karakter als type voetballer”, zei Vertessen daarover.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *