Voetbal4u.com

Eredivisie Ralf Seuntjes staat voor bliksemvertrek naar Japan

Ralf Seuntjes staat voor een vertrek bij NAC Breda. Een onbekende club uit Japan zou hem namelijk willen overnemen. Hier maakt het medium BN De Stem melding van. Bronnen melden aan de regionale krant dat Seuntjens niet onwelwillend tegenover een avontuur in Azië staat.

Ook afgelopen seizoen was er vanuit Japan al belangstelling voor de aanvaller, die uiteindelijk toch in Breda bleef. De transfermarkt in Japan is tot eind maart geopend, omdat het seizoen later van start gaat.

Het contract van Seuntjens met NAC loopt volgend jaar zomer ten einde. De huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie kan dus een transfersom vragen voor de aanvaller, die vorig jaar een contract voor twee seizoenen ondertekende. Seuntjens, geboren en getogen in Breda, maakte transfervrij de overstap van De Graafschap naar zijn jeugdliefde.

Seuntjens is dit seizoen de meest waardevolle speler van NAC. Hij was tot dusver goed voor elf doelpunten en negen assists in competitieverband. Seuntjens speelde in het verleden ook voor RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar en VVV-Venlo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.