Voetbal4u.com

‘SC Heerenveen bereikt akkoord met Kees van Wonderen’

Kees van Wonderen lijkt volgend seizoen aan het roer te staan bij SC Heerenveen. Volgens de Leeuwarder Courant zijn beide partijen nagenoeg akkoord over een samenwerking.

Volgens de lokale krant staan alle seinen op groen voor de aanstelling van Van Wonderen bij Heerenveen, dat op zoek is naar een permanente opvolger van de onlangs ontslagen Johnny Jansen. Ole Tobiasen neemt de honneurs tot het einde van het seizoen waar. Van Wonderen stond al een tijdje hoog op de lijst bij Heerenveen en lijkt daadwerkelijk in te stappen. ‘Een van de vragen is nog wanneer het nieuws wereldkundig wordt gemaakt’, schrijft LC.

Van Wonderen is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. In zijn eerste jaar wist hij promotie naar de Eredivisie af te dwingen en dit seizoen is de club hard op weg om handhaving te realiseren. Het gat met nummer zestien PEC Zwolle is zeven punten.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *