Voetbal4u.com

Frankrijk ‘David Neres staat voor fraaie transfer naar Frankrijk’

David Neres verruilde onlangs Ajax voor een avontuur bij Shakthar Donetsk maar kan nu alweer een overstap maken. Olympique Lyon wil hem namelijk proberen te strikken. Door de oorlog heeft de UEFA besloten om (buitenlandse) spelers in deze landen permissie te geven om van club te wisselen, waardoor de voormalig Ajax-aanvaller de kans krijgt om de komende tijd elders te gaan voetballen.

Volgens Foot Mercato is Olympique Lyon nu dus in de race voor Neres. De Franse club maakt een teleurstellend seizoen door, met zondag opnieuw een teleurstellend resultaat tegen Stade de Reims (0-0). Trainer Peter Bosz werd zelfs naar de tribune gestuurd door de scheidsrechter van dienst. De Nederlander ligt zwaar onder vuur en zou daarom een buitenkansje als Neres helemaal zien zitten.

Lyon, dat in de Europa League wel goed functioneert, zou de komst van de Braziliaanse aanvaller momenteel onderzoeken. Bosz werkte eerder een half jaar samen met Neres. Na zijn komst naar Amsterdam was de oefenmeester nog een half seizoen werkzaam voor Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.