Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Peter Bosz volgt Ten Hag naar Manchester United’

Peter Bosz is in beeld bij Ajax om daar Erik ten Hag op te volgen maar de trainer van Olympique Lyon heeft ook nog een andere optie. Volgens het medium The Daily Mirror zou hij ook aan de slag kunnen als assistent bij Manchester United. Of de 58-jarige oefenmeester daar zelf voor open staat, is nog maar zeer de vraag.

Zijn naam wordt immers in verband gebracht met Ajax. De Nederlandse trainer, die na zijn vertrek bij Ajax voor de groep van Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon stond en veel buitenlandse bagage met zich meebrengt, lijkt immers ook als hoofdtrainer aan de slag te kunnen.

Dat de trainer op dit moment onder druk staat bij Lyon, verandert daar niet zo veel aan. Desalniettemin denkt Manchester United er aan om de 58-jarige hoofdtrainer te polsen voor een rol als assistent-trainer op Old Trafford. Andere kandidaten die genoemd worden zijn voormalig FC Twente-trainer Steve McClaren, Jaap Stam en Feyenoord-trainer Robin van Persie. Het is volgens Daily Mirror vrijwel uitgesloten dat Wiston Borgarde en Michael Reiziger, Ten Hags assistenten bij Ajax, ook de overstap naar Old Trafford maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.