Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet meer dan 10 miljoen betalen voor Brobbey’

Ajax wil Brian Brobbey graag voor de club behouden maar daar staat dan wel een ongekend prijskaartje tegenover. Vorig liep de spits gratis de de deur uit bij de Amsterdammers en nu wil Leipzig meer dan tien miljoen euro voor hem hebben.

“Leipzig is niet van plan om Brobbey heel goedkoop aan Ajax te verkopen”, claimt clubwatcher Mike Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “Dat is een bedrag in de dubbele cijfers. Of het richting de twintig miljoen euro is of iets boven de tien? Wel iets boven de tien.”

Verweij vraagt zich af of Ajax er goed aan doet om meer dan tien miljoen euro neer te leggen voor Brobbey. “Dat is natuurlijk een dingetje. Wat wil je als Ajax”, vraagt hij zich af. “Hoe hij zich gemanifesteerd heeft het afgelopen jaar, zou je hem kopen. Maar in feite is het een heel slecht signaal naar de jeugdopleiding.”

Na de laatste speelronde van de Eredivisie liet Brobbey doorschemeren graag in Amsterdam te blijven. “Ik hoop dat het goed gaat komen. Ik weet het nog niet zeker, maar ik hoop het. Welke rol ik daar zelf in kan spelen? Niks, mijn zaakwaarnemer gaat het regelen. Ik ben zelf geen zaakwaarnemer…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.