Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV tikt zeven miljoen euro af voor 22-jarige Braziliaan’

PSV is opzoek naar een vervanger voor Ibrahim Sangaré. Hij staat namelijk voor een zomerse transfer. En voor die vacature hebben ze Vinicius Souza in het vizier. Hij is een 22-jarige speler van KV Mechelen.

Het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van PSV in Souza, die twee jaar geleden naar ons zuiderbuurland verkaste (gehaald door de City Football Group, voor Lommel), vorig jaar tekende hij tot medio 2025 bij Mechelen, een nationale subtopper. Souza ligt overigens nog altijd vast bij de City Football Group, dat 2.5 miljoen euro aan Flamengo heeft betaald voor hem. Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn kracht, atletisch vermogen en techniek.

Bij PSV zou hij de opvolger van Sangaré kunnen worden, maar ook van bijvoorbeeld Eríck Gutiérrez, die mogelijk met Roger Schmidt meegaat naar SL Benfica. Qua speelstijl is Souza aardig te vergelijken met de Mexicaan, al geldt dat ook voor een andere genoemde kandidaat, Quinten Timber van FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.