Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vindt salariseisen van Owen Wijndal te fors’

Owen Wijndal mag zich in de belangstelling heugen van Ajax maar of het daadwerkelijk tot een transfer komt is nog maar de vraag. De Amsterdammers vinden zijn salariseisen nogal gortig te noemen. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Daardoor is lang niet iedereen binnen de club overtuigd van zijn komst. Trainer Alfred Schreuder, technische beleidsbepalers Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra en de scoutingafdeling willen Wijndal graag naar de Johan Cruijff Arena halen, maar het is dus nog de vraag of dit gaat gebeuren.

Ajax heeft voor volgend seizoen de beschikking over Daley Blind, Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez, als opties links achterin. Tagliafico zou echter deze zomer mogen vertrekken, nadat een winterse transfer naar FC Barcelona afketste. Martínez staat in de belangstelling van Arsenal en het Manchester United van zijn oude trainer Erik ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.