Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leicester City komt terug voor Feyenoord-middenvelder’

Het Engelse Leicester City heeft Orkun Kokcu hoog op haar lijstje staan. Ze overwegen dan ook om deze zomer toe te slaan voor de Feyenoord-middenvelder. Hier maakt The Athletic melding van.

De interesse van Leicester in de 21-jarige Turk international is zeker niet nieuw. Afgelopen winter leek er al een move in te zetten, maar ging dat uiteindelijk niet door. Deze zomer hebben The Foxes hun pijlen opnieuw gericht op Kökcü

Na Luis Sinisterra en Tyrell Malacia kan Feyenoord nu voor een derde keer veel geld ontvangen met een grote transfer. Kökcü’s verbintenis loopt nog drie jaar door in De Kuip, waardoor de Rotterdammers een stevige vraagprijs kunnen hanteren. Het gaat vermoedelijk om tientallen miljoenen. Vanuit Engeland toonden eerder Arsenal en West Ham United interesse, terwijl hij ook aan Sevilla, AS Roma en RB Leipzig is gelinkt.

Kökcü wil mogelijk een stap maken, maar niet ten koste van alles. “Ik voel me gewoon goed hier”, zei Kökcü deze week nog tegen ESPN. “Ik heb een goede band met de trainer (Arne Slot, red.) en de spelers en ik heb gezien dat ik me goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is dus zeker niet dat ik denk: ik moet weg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.