Voetbal4u.com

OFFICIEEL: Manchester United contracteert Tyrell Malacia

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Tyrell Malacia is officieel speler van Manchester United. Hij heeft een vierjarig contract getekend bij de ploeg van manager Erik ten Hag.

Daarmee heeft de Engelse grootmacht de transfer van Malacia snel afgehandeld. Lange tijd leek het erop dat de Oranje-international zou vertrekken naar het Olympique Lyon van Peter Bosz. De Fransen hadden zelfs al een persoonlijk akkoord met Malacia, maar op het laatste moment kaapte United nog de deal voor de neus van Lyon weg.

United betaalt een vaste transfersom van vijftien miljoen euro aan Feyenoord, dat nog op kan lopen met een paar miljoen door middel van variabele bonussen. Malacia kende een ijzersterk seizoen bij Feyenoord en ziet dat nu beloond worden met een droomtransfer naar United. Manager Erik ten Hag was al langer gecharmeerd van de linkervleugelverdediger, maar durfde in zijn periode bij Ajax de linksback nog niet te halen. Nu komt het in Manchester alsnog tot een samenwerking.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *