Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet Braziliaanse target verkassen naar Fulham’

André Trindade stond lang in de belangstelling van Ajax maar lijkt nu hard op weg te zijn naar het Engelse Fulham. Die club heeft een bod uitgebracht op de 21-jarige middenvelder van Fluminense. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Fulham wil de Braziliaan huren tot het einde van het seizoen, met verplichte aankoopoptie van in totaal twintig miljoen euro, zo weet de transferexpert. The Cottagers hebben de persoonlijke voorwaarden gestuurd naar de zaakwaarnemers van André, die al in Engeland zijn. De onderhandelingen met Fluminense lopen nog.

Ajax had André op de korrel als mogelijke opvolger van Edson Álvarez, maar de Mexicaan lijkt het seizoen af te maken in Amsterdam. Daardoor pakte de Nederlandse kampioen nog niet door. “Ajax volgt meer spelers, maar dit is er één die zelf heel graag wil. Dat is wel interessant”, werd onlangs al gesteld in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Met Danilo zag Ajax eerder al een andere Braziliaanse controleur naar Nottingham Forest gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *